Martijn Vogel

Benjamin Tukker

Opleiding

Martijn behaalde het diploma van de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam richting Muziektheater. Hij studeerde vervolgens aan de Theaterschool in Amsterdam en studeerde in 2016 aan de Stella Adler Studio of Acting in New York.

Theater

Hij was als 11-jarige jongen te zien als Kurt in The Sound of Music van Joop van den Ende theaterproducties en als Sproet in Pietje Bell de musical van Ruud de Graaf producties.

In Spring Awakening van M-lab/Stage Entertainment speelde Martijn de rol van Ernst. Hij was cover Boq in Wicked van Stage Entertainment. Tijdens deze run werd Martijn gecast voor de rol van Botje in de musicalproductie The Little Mermaid van Stage Entertainment i.s.m. Disney Theatrical Productions. Nam aansluitend de rol van Joe Pesci op zich in Jersey Boys en speelde regelmatig de hoofdrol van Frankie Valli.

In seizoen 2014/2015 speelde hij de rol van Rolf in The Sound of Music, gevolgd door Doody in Grease in 2015/2016. Vorig seizoen was Martijn te zien in Was Getekend, Annie M.G. Schmidt. 

In seizoen 2018/1019 vertolkte Martijn de rol van de zoon Pugsley Addams in The Addams Family de musical.

Overig

Martijn spreekt veel tekenfilms in.

Fotocredits: Martin Sweers