Kelly van den Boogaard

Ensemble / Cover Ireen Allooy

Opleiding

Kelly van den Boogaard studeerde in 2016 af aan de Bachelor of Dance, richting Musicaltheater, in de rol van Serena Katz in Fame, onder regie van Martin Michel. Daarna studeerde ze verder aan de Master of Music, richting Muziektheater, waar ze met een Nederlandse bewerking van If/Then haar diploma behaalde, onder regie van Daniël Cohen. Beiden aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ze volgt zanglessen bij Edward Hoepelman.

Theater

In het jubileumjaar van Soldaat van Oranje was Kelly te zien in het ensemble en als cover Hofdame Angela. In de zomer van 2017 was ze met een theatraal liedjesprogramma onderdeel van Theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Na haar masterstudie, volgde in 2018/2019 een plek in het ensemble van de Nederlandse theatertour van The Addams Family. ​

Televisie

Kelly was met Soldaat van Oranje te zien tijdens de Musical Sing-a-Long 2015 en het Concert op de Amstel ter viering van 200 jaar Koninkrijk. Als onderdeel van de cast van The Addams Family verzorgde ze een gastoptreden bij Tijd voor MAX en trad op tijdens de uitzending van het Musical Awards Gala 2019.

Overig

Naast haar werkzaamheden als actrice is Kelly ook verbonden aan de 8-koppige tributeband A-Fever (ABBA) en geeft ze privé zanglessen aan ambitieuze jonge zangers.